Antena 3 CNN Externe Autorul celei mai mari fraude financiare din istorie, Bernard Madoff, a încercat să se sinucidă

Autorul celei mai mari fraude financiare din istorie, Bernard Madoff, a încercat să se sinucidă

Autorul celei mai mari fraude financiare din istorie, Bernard Madoff, a încercat să se sinucidă
Sursa foto: Foto: sroblog.com
30 Oct 2011   •   21:11

Autorul celei mai mari fraude financiare din istorie a încercat să îşi ia viaţa atunci când a fost dat în vileag. Bernard Madoff şi soţia sa au luat un pumn de pastile chiar în ajunul Crăciunului şi s-au culcat dornici să nu se mai trezească niciodată. Soarta a avut însă alte planuri pentru ei.

Ruth Madoff a făcut şocanta mărturisire la unul dintre cele mai vizionate talk-show-uri din Statele Unite. A vorbit deschis despre căderea nervoasă pe care ea şi soţul ei, Bernard Madoff, au suferit-o după ce uriaşa lui înşelătorie a fost descoperită.

Atunci Ruth a simţit că a ajuns la limită. Viaţa, lor, aşa cum o ştia, dispăruse pentu totdeauna. 

A fost momentul deciziei. Fără pregătiri, fără vreo scrisoare de adio, Ruth a făcut însă un pachet pentru fiul şi nepoţii lor. A pus acolo câteva obiecte de artă şi bijuterii şi le-a expediat prin poştă, ca pe un ultim cadou pentru sărbătorile care se apropiau.

Dar, spre surprinderea lor, a doua zi s-au trezit.

Bernand Madoff a fost arestat şi ispăşeşte, în prezent, o pedeapsă de 150 de ani de închisoare. Schema sa piramidală a păgubit mii de clienţi, de la care Madoff îşi însuşise 65 de miliarde de dolari.

×
Parteneri
Câți bani vor primi românii în plus, în mână, după majorarea salariului minim
x close