x close

Fii alături de noi!

Caz şocant în Suedia! Medic acuzat că a răpit, violat și sechestrat o femeie într-un buncăr

de A.M.P   •   26 Ian 2016   •   00:07
Caz şocant în Suedia! Medic acuzat că a răpit, violat și sechestrat o femeie într-un buncăr 482
Foto:pixabay.com
Procesul unui medic care a răpit, violat și sechestrat o femeie într-un buncăr, în care intenționa să o țină ani la rând, a început cu mare ecou în Suedia.

Medicul suedez Martin Peter Trenneborg a recunoscut în fața anchetatorilor că a răpit-o și sechestrat-o pe victimă, însă neagă acuzațiile de viol, scrie metro.co.uk.

Avocatul apărării a afirmat în instanță că răpitorul este o persoană foarte depresivă, care îşi dorea o parteneră. "Clientul meu a admis privarea de libertate. Nu a vrut însă niciodată să o rănească sau să o forţeze să facă ceva - iar aici suntem în dezacord cu procurorii".

Aproape inexplicabil, după o săptămână de captivitate, victima a fost trimisă chiar de răpitor la poliţie. Deși Trenneborg  i-a spus să îi convingă pe poliţişti că de fapt nu a dispărut, victima a reuşit însă să le transmită autorităţilor situaţia reală - şi aşa a fost eliberată.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati