Antena 3 CNN Externe Cazul unui criminal român pune pe jar presa din Marea Britanie

Cazul unui criminal român pune pe jar presa din Marea Britanie

Cazul unui criminal român pune pe jar presa din Marea Britanie
de N.B.    |    15 Noi 2011   •   19:53

Cazul unui român acuzat că a comis două crime pune într-o postură incomodă Ministerul de interne al Marii Britanii. Oficialii de la Londra au ajuns în vizorul jurnaliştilor, după ce s-a aflat că individul, dat în urmărire internaţională, a intrat de două ori, nestingherit, în ţară.

Cele mai importante ziare din Regat taxează greşelile poliţiştilor. Nu pot accepta că un individ deosebit de periculos, precum Mihai Milea, s-a plimbat, nestingherit, prin ţara lor. Cazierul său dă fiori oricui, el este căutat internaţional pentru uciderea a doi homosexuali.

Prima crimă ar fi comis-o în România, în mai anul trecut. Victima, în vârstă de 71 de ani, a fost descoperită într-un apartament din Constanţa. Imediat după ce a fugit din ţară, Milea ar fi comis a doua crimă, în Franţa. A înjunghiat un tânăr, chiar în apartamentul lui din Paris şi i-a luat telefonul mobil şi cardul.

Dat în urmărire şi acolo, s-ar fi refugiat în Marea Britanie. Dar şi aici a atacat un asistent medical, pe care l-a bătut şi jefuit, într-o cameră de hotel.

Presa locală constată uluită că, după câteva luni, românul a revenit în Marea Britanie. Într-un târziu, ar fi fost depistat de poliţiştii britanici, care l-au arestat, iar acum individul ispăşeşte şapte ani de închisoare. Ziarele critică însă reacţia lentă a autorităţilor în acest caz, mai ales a şefului vămilor, care, de altfel, a fost demis. Presa londoneză spune, de asemenea, că Milea ar putea fi extrădat în România.

×
Subiecte în articol: presa Marea Britanie crima România Franta
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close