Antena 3 CNN Externe Ce s-a întâmplat cu principesa Irina. "A PREDAT paşaportul"

Ce s-a întâmplat cu principesa Irina. "A PREDAT paşaportul"

Ce s-a întâmplat cu principesa Irina. "A PREDAT paşaportul"
de O.P.    |    19 Aug 2013   •   12:42

Principesa Irina Walker, fiica ultimului rege al României, acuzată de organizarea ilegală de lupte de cocoşi împreună cu soţul ei, la ferma lor din Statele Unite, va primi luni o brăţară de monitorizare electronică şi a predat paşaportul, informează AP, citează Agerpres.

Vineri, principesa şi soţul ei, fost ajutor de şerif, au apărut în faţa unui tribunal federal pentru a răspunde acuzaţiilor de organizare ilegală de lupte de cocoşi la ferma lor din estul statului Oregon. Ambii au pledat nevinovat şi a fost eliberaţi în aşteptarea procesului.
                   
Potrivit AP, Walker a părut calmă vineri, în instanţă, îmbrăcată în hainele albastre de închisoare. Cu toate acestea, avocatul apărării numit de instanţă, Patrick Ehlers, a declarat că Irina a fost "isterică" atunci când a vorbit cu ea din spatele gratiilor dimineaţa. Avocatul a precizat că rudele lui Walker strâng bani pentru a angaja un avocat al apărării.

Procurorii au avertizat însă că Walker este un caz ce prezintă risc de sustragere de la urmărire întrucât Irina a fost născută în Elveţia şi ar putea primi azil în această ţară. Judecătorul i-a ordonat principesei să predea paşaportul şi să nu plece din comitatul unde locuieşte, cu excepţia deplasărilor în vecinătate, la Hermiston, pentru alimente şi programări la doctor.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close