Antena 3 CNN Externe Cei doi români ucişi în Texas au fost înmormântaţi

Cei doi români ucişi în Texas au fost înmormântaţi

Cei doi români ucişi în Texas au fost înmormântaţi
Sursa foto: Foto: Youtube/Facebook
24 Noi 2013   •   10:23
Cei doi români ucişi în Texas au fost înmormântaţi la Houston. Liturghia funebră, celebrată la o biserică ortodoxă din oraş, a fost transmisă, prin internet, pentru familia din România a victimelor. Între timp, autorităţile americane continuă negocierile pentru extrădarea ucigaşului, refugiat în România. 
 
Apropiaţii familiei Mătase şi-au luat, pentru ultima oară, rămas bun de la Emilia şi Emanuel. Slujba a respectat tradiţiile româneşti, aşa cum şi-au dorit rudele victimelor, rămase în România. Acestea au putut urmări slujba, transmisă în direct prin internet. 
 
Mulţi români din Houston s-au adunat încă de ieri seară la biserica Sfânta Maria Magdalena pentru priveghi. Sicriele au fost acoperite de flori, iar lumânările au ars zi şi noapte în biserica românească.
 
Asasinul, Camil Mătase, a fost dat pe mâna legii  chiar de către mama lui, căreia i-a povestit cum şi-a ucis familia cu premeditare. Cel de-al doilea fiu al bărbatului, Teodor Mătase, va locui de acum înainte la nişte apropiaţi ai familiei, care spun că vor avea grijă ca el să-şi continue studiile. Aceasta după ce a trecut prin cea mai grea încercare a vieţii sale: şi-a înmormântat mama şi fratele, ucişi de propriul tată.
 

×
Subiecte în articol: romani Texas morti impuscati ucigas
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close