Antena 3 CNN Externe Cine este soldatul din Garda Regală care făcea piruete în jurul Palatului Buckingham şi ce s-a întâmplat cu el

Cine este soldatul din Garda Regală care făcea piruete în jurul Palatului Buckingham şi ce s-a întâmplat cu el

Cine este soldatul din Garda Regală care făcea piruete în jurul Palatului Buckingham şi ce s-a întâmplat cu el
Sursa foto: Foto: mirror.co.uk
22 Sep 2014   •   15:05

Soldatul din Garda Regală, care a fost filmat în timp ce făcea piruete şi paşi de dans, spre deliciul turiştilor strânşi în jurul Palatului Buckingham, va fi, cel mai probabil, aspru sancţionat pentru comportamentul său.

Potrivit mirror.co.uk, Samuel Holmes, în vârstă de 20 de ani, riscă să fie sancţionat disciplinar cu 21 de zile de arest, precum şi plata unei amenzi în valoare de 1000 de lire sterline.

"Sam este glumeţ. Mereu ne face să râdem. Are o grămadă de filmuleţe postate pe Internet în care se prosteşte. Şi chiar îi place să danseze", a declarat un coleg al soldatului.

Colegul său a mai declarat că lui Samuel Holmes îi place să înveselească oamenii şi că familia acestuia speră că isprava de la Palatul Buckingham nu îi va aduce o pedeapsă prea aspră.

La începutul acestei luni, Samuel Holmes, soldat în Garda Regală de la Palatul Buckingham, plictisit probabil de rutina mişcărilor, a fost filmat de un turist în timp ce făcea piruete şi paşi de dans.


×
Subiecte în articol: palatul buckingham
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close