Antena 3 CNN Externe Crima pasională care a şocat Italia. O româncă a fost împuşcată

Crima pasională care a şocat Italia. O româncă a fost împuşcată

Crima pasională care a şocat Italia. O româncă a fost împuşcată
01 Mai 2015   •   15:25

O crimă pasională a şocat Italia. O româncă de 35 de ani a fost împuşcată în stradă, lângă Milano, chiar când ieşea din blocul în care locuia. Autorul ar fi un fost iubit italian, pe care românca l-a reclamat la poliţie pentru violenţe şi avea inclusiv ordin de restricţie împotriva lui. El a fugit imediat după crimă dar a fost prins azi-noapte, într-un hotel din Torino.

Pe o stradă din orăşelul San Vittore Olona, aflat în suburbia oraşului Milano, şi-a găsit sfârşitul românca, mamă a unei fete de 10 ani. Femeia a fost executată în stil mafiot. O femeie de 35 de ani, de origine română, a fost ucisă, după ce a fost împuşcată cu trei gloanţe.

După crimă, agresorul ar fi fugit la bordul unei maşini. Locatarii blocului dar şi din casele aflate în apropiere au auzit totul şi au chemat de urgenţă salvarea şi poliţia. Medicii italieni au încercat timp de 40 de minute să o resusciteze, dar nu au reuşit să o salveze. Românca a murit în stradă, în faţa casei ei.

Românca nu avea serviciu însă pe 10 mai trebuie să înceapă munca la un azil de bâtrâni. Politiştii italieni îl suspectează de această crimă teribilă pe iubitul ei, un italian de 42 de ani, care locuia în acelaşi cartier. Cei doi aveau o relaţie furtunoasă care se încheiase de ceva vreme după ce femeia l-a reclamat la poliţie şi a obţinut ordin de restricţie împotriva lui. Italianul a fost prins de carabinieri într-un hotel din Torino. Sunt căutaţi încă alţi doi suspecţi despre care martorii crimei spun că au fugit o dată cu asasinul.  

×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close