Antena 3 CNN Externe Declaraţia unui POLITICIAN stârneşte valuri de revoltă în lume: "Femeile violate ar trebui SPÂNZURATE. Bărbaţii mai greşesc"

Declaraţia unui POLITICIAN stârneşte valuri de revoltă în lume: "Femeile violate ar trebui SPÂNZURATE. Bărbaţii mai greşesc"

Declaraţia unui POLITICIAN stârneşte valuri de revoltă în lume: "Femeile violate ar trebui SPÂNZURATE. Bărbaţii mai greşesc"
de O.P.    |    14 Apr 2014   •   09:45

Doi politicieni importanţi din India au atras furia oamenilor în urma unor declaraţii controversate. Potrivit celor doi, femeile care fac sex înainte de căsătorie şi cele violate ar trebui violate. Abu Azmi, un lider local al Partidului Socialist, a declarat că femeile violate şi bărbaţii care le-au abuzat ar trebui spânzuraţi, scrie jurnalul.ro

"În Islam, violul este pedepsit prin spânzurare. La noi, femeilor nu li se întâmplă nimic, ci doar bărbaţilor. În cazul unui viol, şi femeia este vionavată. Orice femeie, căsătorită sau necăsătorită, care face sex cu un bărbat, fie că este sau nu este de acord, ar trebui spânzurată. Ambii ar trebui spânzuraţi", a spus Abu Azmi.

Liderul partidului, Mulayam Singh Yadav, a declarat, săptămâna trecută, că ar aboli legea care condamnă la moarte violatorii. Yadav consideră că "nu este neobişnuit ca băieţii să mai greşească", violurile întâmplându-se din cauza femeilor, care "le provoacă".

×
Subiecte în articol: viol
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close