Antena 3 CNN Externe Demnitar UE, printre clienţii unei reţele de pedofilie din Republica Moldova

Demnitar UE, printre clienţii unei reţele de pedofilie din Republica Moldova

Demnitar UE, printre clienţii unei reţele de pedofilie din Republica Moldova
Sursa foto: Foto: newspulse.ro
de M.Z.    |    24 Aug 2011   •   13:51

Un oficial al Uniunii Europene este clientul unei reţele de pedofilie din Republica Moldova, dezvăluie o anchetă făcută de Jurnalul Naţional. Grecul Nick Georgiadis, expert al Uniunii Europene, s-a aflat printre clienţii reţelei de pedofili de la Chişinău.

În luna martie, Poliţia de la Chişinău anunţa că a destructurat o reţea internaţională de traficanţi de copii, dar se pare că traficanţii îşi continuă activitatea ca şi până acum.

Cel care face dezvăluirile este Mişa, un tânăr în vârstă de 17 ani, devenit traficant de copii după ce a fost şi el o victimă a reţelei de pedofili. Acum, Mişa scoate la vânzare un băiat de 15 ani pentru doar 55 de euro, după cum puteţi vedea în filmarea cu camera ascunsă.

Discuţiile se poartă pe terasele din Chişinău, însă recrutările se fac prin intermediul paginii ruse de socializare Odnoklassniki, un fel de Facebook al fostelor ţări din URSS. Clienţii vin în mare parte din Occident: italieni, britanici, americani.

Investigaţia publicată în Jurnalul Naţional a fost realizată cu sprijinul Asociaţiei Jurnaliştilor de Investigaţie din Danemarca.

 


×
Subiecte în articol: client Republica Moldova
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close