Antena 3 CNN Externe DOVADA care arată DE CE s-a prăbuşit avionul malaysian. "Aceasta este cea mai probabilă cauză a TRAGEDIEI"

DOVADA care arată DE CE s-a prăbuşit avionul malaysian. "Aceasta este cea mai probabilă cauză a TRAGEDIEI"

DOVADA care arată DE CE s-a prăbuşit avionul malaysian. "Aceasta este cea mai probabilă cauză a TRAGEDIEI"
de O.P.    |    28 Iul 2014   •   08:27

Fotografiile făcute de doi reporteri New York Times unor bucăți din fuselajul avionului Malaysia Airlines au fost analizate de Reed Foster, un expert în probleme de securitate și apărare.

Potrivit specialistului, aceste imagini oferă indicii cu privire la ce anume a cauzat prăbușirea zborului MH17. Cu toate că este imposibil ca, doar în baza unor fotografii, să fie determinat tipul de rachetă care ar fi fost folosit, Reed a declarat că tipul de distrugere se aseamănă cu cel produs de un focos folosit la rachetele de tipul SA-11, categorie din care face parte și sistemul BUK.

Potrivit lui Reed Foster, conturul aluminiului și modul în care a fost afectată vopseaua în jurul găurilor indică faptul că șrapnelul a intrat în aeronavă din exterior. Foster este de părere că o explozie a motorului sau o rachetă sunt două dintre cele mai posibile cauze ale prăbușirii avionului Malaysia Airlines, scrie New York Times.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close