Antena 3 CNN Externe "Era o şansă la un milion să se întâmple asta". Medicii au fost uimiţi când au văzut cum arată copilul acestei femei

"Era o şansă la un milion să se întâmple asta". Medicii au fost uimiţi când au văzut cum arată copilul acestei femei

"Era o şansă la un milion să se întâmple asta". Medicii au fost uimiţi când au văzut cum arată copilul acestei femei
de O.P.    |    02 Sep 2014   •   08:29

Catherine Howarth, o femeie cu origini nigeriene, care trăieşte în Marea Britanie, a născut un copil alb - o raritate, spun specialiştii care spun că şansele sunt de una la un milion în astfel de cazuri.

Chiar dacă tatăl copilului botezat Jonah este alb, în majoritatea covârşitoare a acestor cazuri copilul iese cu pielea închisă la culoare.

De altfel, când asistenta i-a prezentat Catherinei copilul, aceasta a fost convinsă că este vorba de o încurcătură.



"Asistenta s-a uitat la mine, s-a uitat la Jonah, apoi iar la mine şi părea că nu-i vine să creadă", a povestit mama de 32 de ani, care lucrează ca analist financiar. "Doctorii mi-au spus că astfel de cazuri sunt foarte rare".

Richard Howarth, tatăl de 34 de ani al copilului, care lucrează la o agenţie de recrutare a medicilor, spune că a fost la fel de uimit.

"Când mi-am văzut prima dată băieţelul, am avut un sentiment de încântare şi uşurare, pentru că era sănătos şi puternic. Avea tenul foarte alb, dar m-am gândit că este din cauză că s-a născut cu cordonul ombilical în jurul gâtului. După câteva ore, obrajii i s-au mai colorat. Însă am constatat alături de Catherine că avea tenul foarte deschis, ca al meu. Doctorii ne-au spus că aşa o să şi rămână", a povestit tatăl.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close