Antena 3 CNN Externe "Eram înconjurată, nu era nevoie să îmi RUPĂ oasele". O femeie a fost DESFIGURATĂ, răspunsul: Merita asta!

"Eram înconjurată, nu era nevoie să îmi RUPĂ oasele". O femeie a fost DESFIGURATĂ, răspunsul: Merita asta!

"Eram înconjurată, nu era nevoie să îmi RUPĂ oasele". O femeie a fost DESFIGURATĂ, răspunsul: Merita asta!
Sursa foto: foto: Captură Youtube
22 Mai 2015   •   13:18

Megan Sheehan, din San Francisco, a dat în judecată o secţie de poliţie, după ce a fost trântită cu faţa de pâmânt, provocându-i leziuni seriose la nivelul crainiului, dar şi la nivelul feţei.

Sheehan aştepta un tren, după o noapte pe care o petrecuse în oraş.

Nu este clar motivul pentru care a fost iniţial acuzată, cel mai probabil tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Ajunsă în secţia de poliţie, fata este trântită cu faţa de pâmânt de un ofiţer al închisorii Santa Rita. În imagini se vede cum poliţistul îşi pune mâna în jurul ei, apoi se aude când fata îi spune zgomotos să nu o mai atingă, apoi urmează căzătura.

În acel moment, doi ofiţeri o apucă de ambele braţe şi îi fac ceea ce ei au numit "ghidat la pământ", dar orice altă fiinţă umană raţională, uitându-se la imagini, ar numi asta brutal şi  deplasat.

Într-un raport al poliţiei, unul dintre ofiţeri o învinovăţeşte pe Sheehan: "Brusc s-a întors spre mine şi a început să mă lovească cu pumnul în faţă."

El a continuat: "Pentru a mă proteja de atacul ei, am folosit o tehnică şi am trâtit-o la pământ.", O minciună flagrantă, atunci când oricine se uită la filmarea.

Din declaraţiile lui Sheehan: "Am avut o tăietură deasupra ochiului stâng, am avut câteva copci acolo, am avut patru oase rupte în jurul arcadei şi cusături la buză, mi-au scos un dinte şi mi-au ciobit un altul."

Fata recunoaşte că a greşit consumând alcool peste măsura, dar "nimic nu justifică acest comportament."

×
Subiecte în articol: politisti
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close