Antena 3 CNN Externe HALUCINANT: Un american a fost arestat după ce a răspuns pe Facebook anunţului că este căutat de şerif

HALUCINANT: Un american a fost arestat după ce a răspuns pe Facebook anunţului că este căutat de şerif

HALUCINANT: Un american a fost arestat după ce a răspuns pe Facebook anunţului că este căutat de şerif
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Mar 2015   •   15:40
Încă un infractor a fost prins mulţumită magiei denumită "reţele de socializare". Oficiul Şerifului din Butler County, de la limita Cincinnati, Ohio, a publicat, pe Facebook, un anunţ prin care anunţa că un tânăr pe numele Andrew Dale Marcum este căutat de poliţie.
 
S-au emis mai multe mandate de arestare pe numele tânărul de 21 de ani, pentru diverse infracţiuni, de la furt, spargere de seifuri, răpire, până la violenţă domestică. 
 
Şeriful încerca, astfel, să avertizeze oamenii, în caz că îl văd pe tânăr, să nu se apropie de acesta şi să sune la 911. 
 
Dar, spre fericirea comunităţii şi a şerifului, tânărul a rezolvat singur cazul, conform Independent.
 
Mai exact, acesta - sau cineva care are acelaşi nume şi seamănă izbitor cu Marcum (probabil un admirator n.r.) a răspuns anunţului şi a încercat să explice că nu este recunoscut de jumătate dintre oameni din zonele în care s-a zis că s-ar putea afla. 
 
Dar nu este vorba doar despre un răspuns halucinant, ci despre un veritabil dialog. Cineva din biroul şerifului i-a răspuns tânărului: "Andrew Marcum - dacă ai putea să treci pe la biroul şerifului, ar fi grozav". 
 
Frenezia nu s-a oprit aici şi chiar şeriful a făcut o poză cu o celulă goală şi a urcat-o pe Twitter cu mesajul "Andrew Marcum, am pregătit şi camera ta..." 
 
Pe fondul presiunii a doua reţele sociale, Marcum s-a predat singur autorităţilor dar acestea au ţinut să mai facă o glumă şi au încărcat pozele de cazier cu Marcum, cu mesajul "Andrew Dale Marcum nu va fi prezent pe Facebook în perioada următoare, pentru că nu există acces la internet în închisoare. S-a predat."
 

×
Subiecte în articol: american Facebook Twitter Politie comunitate
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close