Antena 3 CNN Politică Jurnaliştii Sunday Times: Adrian Severin făcea parte dintre europarlamentarii cu interese economice

Jurnaliştii Sunday Times: Adrian Severin făcea parte dintre europarlamentarii cu interese economice

Jurnaliştii Sunday Times: Adrian Severin făcea parte dintre europarlamentarii cu interese economice
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Mar 2011   •   17:17

Jurnaliştii Sunday Times au declarat pentru Antena 3 că Adrian Severin făcea parte dintre europarlamentari cu interese economice şi perspective comerciale în rezolvarea anumitor situaţii. Biroul europarlamentarului PSD Adrian Severin a fosit sigilat de către OLAF. Oficiul de luptă antifraudă a deschis o anchetă în cazul celor trei europarlamentari acuzaţi de luare de mită.  

Reacţii dure la Bruxelles în scandalul în care este implicat Adrian Severin. Românul a fost huiduit de colegii săi şi a fost trimis în ultimul rând al Parlamentului European. Asta după ce a fost exclus cu aplauze din grupul socialiştilor europeni.

Adrian Severin este implicat într-un scandal de corupţie, după ce jurnaliştii Sunday Times au făcut publică o înregistrare în care europarlamentarul român cere bani pentru promovarea unui amenament. El spune însă că nu intenţionează să demisioneze din PE şi că va rămâne un social-democrat independent.

Europarlamentarul se consideră victima unei înscenări şi acuză ziarul care a condus ancheta, Sunday Times, că ar fi unul de scandal. Severin s-a autosuspendat din conducerea PSD.

 

×
Parteneri
Atac la ambasada Israelului din Bucureşti
x close