Antena 3 CNN Externe Lucrurile se precipită. Ameninţarea care pune pe jar întreaga lume: "Orice escaladare sau război va deschide PORŢILE INFERNULUI"

Lucrurile se precipită. Ameninţarea care pune pe jar întreaga lume: "Orice escaladare sau război va deschide PORŢILE INFERNULUI"

Lucrurile se precipită. Ameninţarea care pune pe jar întreaga lume: "Orice escaladare sau război va deschide PORŢILE INFERNULUI"
de O.P.    |    01 Iul 2014   •   06:37

Cei trei adolescenţi israelieni dispăruţi în Cisiordania din 12 iunie au fost găsiţi morţi, anunţă surse oficiale israeliene citate de site-ul Ynetnews.

Guvernul israelian promite "distrugerea" mişcării islamiste Hamas, după ce a anunţat o reuniune de urgenţă. Hamas a avertizat Israelul că "orice escaladare sau război va deschide pentru el porţile infernului".

Mişcarea Hamas a avertizat luni Israelul că "orice escaladare sau război va deschide pentru el porţile infernului" şi a ameninţat cu represalii, ca răspuns la declaraţiile oficialilor israelieni care au acuzat Hamas de moartea a trei adolescenţi răpiţi în Cisiordania, relatează AFP.

"Dacă ocupanţii se lansează într-o escaladare sau într-un război, asupra lor se vor deschide porţile infernului", a declarat un purtător de cuvânt al Hamas în localitatea Gaza, Sami Abu Zuhri, exprimându-şi îndoielile cu privire la "versiunea israeliană" a răpirii adolescenţilor.

×
Subiecte în articol: Israel Hamas
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close