Antena 3 CNN Externe MAE: Romii care au produs un accident grav, la Roma, nu au cetăţenia română

MAE: Romii care au produs un accident grav, la Roma, nu au cetăţenia română

MAE: Romii care au produs un accident grav, la Roma, nu au cetăţenia română
29 Mai 2015   •   18:52

Romii care au fost implicaţi într-un accident la Roma nu au cetăţenie română, spune Ministerul Afacerilor Externe într-un comunicat. Acesta vine să dezmintă precizările site-ul ContattoNews.it ca a scris, citând surse, că cei trei romi implicaţi în accident sunt de origine română.

"Referitor la incidentul produs în seara de 27 mai 2015, în care au fost implicaţi trei cetăţeni de etnie romă, dintre care un minor, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, pe baza informaţiilor obţinute de ambasada României la Roma de la autorităţile locale, niciuna dintre aceste persoane, responsabile pentru decesul unui pieton şi rănirea gravă a altor şapte, de diferite naţionalităţi, într-o staţie de autobuz pe o stradă din cartierul Boccea din Roma, nu are cetăţenia română", anunţă MAE.

Site-ul ContattoNews.it a scris, joi, citând surse, că trei romi implicaţi într-un grav accident produs la Roma, soldat cu un mort şi opt răniţi, ar fi de origine română. Informaţia nu a fost confirmată de autorităţile italiene. Trei adolescenţi de etnie romă au produs un grav accident, miercuri seară, în centrul oraşului Roma. Refuzând să oprească la semnalul carabinierilor, şoferul unui vehicul Lancia Lybra a lovit cu mare viteză nouă persoane, în zona Mattia Battistini (Boccea) din Roma. Una dintre persoane - o imigrantă filipineză de 44 de ani - a murit pe loc. Opt persoane au fost rănite, trei fiind în stare gravă. 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close