Antena 3 CNN Externe "Mama" lui Harry Potter nu vrea independenţa Scoţiei. Ea a donat 1 milion £ campaniei "Better Together"

"Mama" lui Harry Potter nu vrea independenţa Scoţiei. Ea a donat 1 milion £ campaniei "Better Together"

"Mama" lui Harry Potter nu vrea independenţa Scoţiei. Ea a donat 1 milion £ campaniei "Better Together"
11 Iun 2014   •   16:54

JK Rowling (foto), autoarea mai multor best-sellere şi rezidentă al oraşului Edinburgh, a donat 1 milion de lire sterline campaniei anti-independenţă, "Better Together", transmite The Guardian.

Creatoarea celebrului Harry Potter este o susţinătoare frenetică şi sponsor al Partidului Laburist. Ea este de asemenea cunoscută pentru evenimentele caritabile pe care le organizează frecvent.

Ultima sa donaţie, de care beneficiază acum mişcarea "Better Together", reprezintă cea mai însemnată sumă de bani primită până acum de unionişti.
De menţionat că această mişcare este condusă de bunul ei prieten, Alistair Darling, laburist cu ştate vechi şi fost ministru al Finanţelor de la Londra.

Rowling a declarat că se teme de posibilitatea ca Scoţia să devină stat independent, într-o lume care îmbrăţişează globalizarea.
"Neîncrederea mea într-o Scoţie independentă nu are nimic de-a face cu oamenii remarcabili de aici", a precizat scriitoarea. £

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close