Antena 3 CNN Externe Mark Zuckerberg, audiat la Parlamentul European: Siguranţa utilizatorilor va fi întotdeauna mai importantă pentru noi decât profitul - LIVE VIDEO

Mark Zuckerberg, audiat la Parlamentul European: Siguranţa utilizatorilor va fi întotdeauna mai importantă pentru noi decât profitul - LIVE VIDEO

Mark Zuckerberg, audiat la Parlamentul European: Siguranţa utilizatorilor va fi întotdeauna mai importantă pentru noi decât profitul - LIVE VIDEO
de S.T.    |    22 Mai 2018   •   19:52

Mark Zuckerberg, fondator şi CEO Facebook, este audiat la Parlamentul European.

Acesta a declarat în deschiderea audierii sale că siguranţa utilizatorilor platformei de socializare va fi întotdeauna mai importantă pentru el şi echipa lui decât profitul.

Mark Zuckerberg a vorbit despre schimbările pe care compania le-a făcut în urma izbucnirii scandalului Cambridge Analytica.

Zuckerberg a menționat limitarea volumului de date pe care le pot colecta aplicaţiile.

„Facebook joacă un rol pozitiv în derularea alegerilor în întreaga lume prin ajutarea liderilor politici să intre în contact direct cu alegătorii. Sunt determinat să construiesc în continuare instrumente care să aducă oamenii împreună în moduri semnificative", a declarat Mark Zuckerberg în Parlamentul European.

Fondatorul Facebook a sfătuit utilizatorii să verifice setările privitoare la siguranţa aplicaţiilor pe care le folosesc.

Majoritatea liderilor din Parlamentul European au fost de acord să ceară preşedintelui PE, Antonio Tajani, ca audierea lui Mark Zuckerberg să fie transmisă live.

Tajani l-a invitat pe Zuckerberg la această audiere, spunând că cei 2,7 de milioane de cetăţeni europeni care au fost afectaţi în urma scandalului Cambridge Analytica merită o explicaţie completă.

 

×
Subiecte în articol: parlament Mark Zuckerberg
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close