Antena 3 CNN Externe O predicție înfiorătoare despre un cutremur catastrofal a pus autoritățile pe jar. 11 țări afectate

O predicție înfiorătoare despre un cutremur catastrofal a pus autoritățile pe jar. 11 țări afectate

O predicție înfiorătoare despre un cutremur catastrofal a pus autoritățile pe jar. 11 țări afectate
07 Noi 2017   •   12:13

Predicțiile despre un cutremur apocaliptic care va provoca un tsnuami de proporții până la finalul anului 2017, au provocat panică în 11 state din Asia.

Un medium a trimis o scrisoare primului-ministru indian, Narendra Modi, prin care avertizează asupra pericolului unui cutremur colosal, scrie dailystar.co.uk, citat de Libertatea.

Babu Kalayil a anunțat că o să fie un “cutremur viguros” care ar putea șterge de pe fața Pământului 11 țări, printre care și India, Japonia, China și Pakistan.

“În Oceanul Indian va avea loc un cutremur înainte de 31 decembrie 2017. Cutremurul viguros se va întinde pe toată coasta continentului", susține mediumul.

În ciuda caracterului dubios al scrisorii, oficialii dezastrelor naturale din Pakistan și India au luat avertismentul în serios, autoritățile precizând că se așteaptă ca un seism să aibă loc în Oceanul Indian în viitorul apropiat.

Oamenii de știință spun că predicțiile nu au nicio justificare, dar că țările din regiune se pot pregăti totuși pentru un asemenea fenomen.

 

×
Subiecte în articol: cutremur
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close