Antena 3 CNN Externe Putin: "Tancuri şi avioane de luptă împotriva propriului popor?! Chiar şi-au pierdut minţile?!"

Putin: "Tancuri şi avioane de luptă împotriva propriului popor?! Chiar şi-au pierdut minţile?!"

Putin: "Tancuri şi avioane de luptă împotriva propriului popor?! Chiar şi-au pierdut minţile?!"
17 Apr 2014   •   13:07

"Prostii, nu există trupe ruseşti în estul Ucrainei", spune Vladimir Putin, adăugând că Guvernul de la Kiev ar trebui să discute cu cetăţenii problemele din regiune şi nu să trimită tancuri.

"Toţi oamenii din estul Ucrainei sunt rezidenţi locali, care şi-au dat jos măştile la propriu. Acolo sunt casele lor şi nu au cum să plece în altă parte", a subliniat Putin, citat de ITAR TASS.

"În loc să recunoscă că ceva nu este în regulă în statul ucrainean şi să încerce un dialog, autorităţile au început să ameninţe oamenii cu folosirea forţei, patrulând cu tancuri şi survolând populaţia civilă cu aeronave de luptă. Tancuri şi avioane de luptă împotriva propriului popor?! Chiar au şi-au pierdut minţile?!", se întreabă retoric Putin, criticând regimul actual de la Kiev.

Întrebat cine sunt persoanele în uniforme militare verzi, care au fost în Crimeea, Putin a spus că ele făceau parte din unităţile locale de auto-apărare.
Pe timpul alegerilor privind referendumul din peninsulă, Putin a recunoscut prezenţa unor brigăzi ruseşti, care au fost trimise "pentru a preveni provocările şi escaladarea situaţiei tensionate".

Liderul de la Kremlin susţine la această oră sesiunea anuală televizată de întrebări şi răspunsuri în faţa poporului.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close