Antena 3 CNN Externe Sarah Jessica Parker organizează o strângere de fonduri pentru campania electorală a lui Obama

Sarah Jessica Parker organizează o strângere de fonduri pentru campania electorală a lui Obama

Sarah Jessica Parker organizează o strângere de fonduri pentru campania electorală a lui Obama
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
19 Mai 2012   •   17:56

Sarah Jessica Parker se alătură starurilor de la Hollywood care se implică în strângerea de fonduri pentru campania electorală a lui Barack Obama, organizând un eveniment în acest sens pe 14 iunie, la reşedinţa sa din New York, informează dailymail.co.uk.
   
Atât preşedintele american, cât şi soţia sa, Michelle, vor participa la acest dineu, care va avea loc în locuinţa pe care Jessica Parker o împarte cu soţul său, actorul Matthew Broderick, situată în West Village, New York.
   
De asemenea, în urma unei tombole, la care biletele costă 5 dolari, un suporter al lui Obama va fi invitat de actriţă să participe la eveniment. Nu se ştie deocamdată cine va mai fi invitat şi nici cât va costa participarea.
   
Anunţul acestui dineu - făcut vineri printr-un email adresat partidului democrat - vine la doar o săptămână după ce George Clooney a găzduit un dineu în cadrul campaniei lui Obama, la reşedinţa sa din Los Angeles.
   
Barack Obama a strâns aproape 15 milioane de dolari pentru campania sa electorală la dineul organizat de George Clooney, la care au participat numeroase staruri hollywoodiene, ce au plătit sume uriaşe pentru dreptul de a lua cina cu preşedintele american.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close