Antena 3 CNN Externe Şi-a omorât fiica de trei ani, apoi s-a sinucis. Deznodământ tragic într-o familie din Olanda

Şi-a omorât fiica de trei ani, apoi s-a sinucis. Deznodământ tragic într-o familie din Olanda

Şi-a omorât fiica de trei ani, apoi s-a sinucis. Deznodământ tragic într-o familie din Olanda
de O.P.    |    08 Noi 2013   •   06:39

Tragedie într-un oraş din sud-estul Olandei: un bărbat şi-a omorât fiica de trei ani iar apoi s-a sinucis. Individul se baricadase într-o casă după ce-şi împuşcase în picior fosta soţie, mama fetiţei. Clădirea era asediată de poliţişti care nu au putut, însă, preveni deznodământul fatal.

Bărbatul se afla în evidenţa poliţiei pentru maltratarea soţiei sale. Femeia se mutase cu fetiţa la părinţi, însă atacatorul nu s-a împăcat cu faptul că nu-şi mai putea vedea copilul oricând dorea. Înarmat cu un pistol automat şi o grenadă, a pătruns cu forţa în locuinţa soţiei.

Părinţii acesteia nu erau acasă. A izbucnit o ceartă violentă la finalul căreia bărbatul şi-a împuşcat soţia în picior. Femeia a fost dusă la spital iar casa a fost încercuită de poliţişti.

Ca măsură de precauţie, o şcoală din apropiere a fost evacuată. La început, individul a părut să se liniştească: el le-a spus negociatorilor că vrea doar să mai petreacă o jumătate de oră cu fiica sa, iar apoi se va preda. Au trecut, însă, câteva ore iar din clădire s-au auzit doar două zgomote care, pe moment, nu au fost identificate ca împuşcături.

Forţele speciale au pătruns în casă, dar nu au mai găsit decât corpurile neînsufleţite ale bărbatului şi fetiţei sale. Tragedia este cea de-a treia de acest fel petrecută, de la începutul anului, în Olanda.

×
Subiecte în articol: crime decese violenta
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close