Antena 3 CNN Externe Studiu: Copiii şi tinerii din Marea Britanie cresc într-un mediu toxic

Studiu: Copiii şi tinerii din Marea Britanie cresc într-un mediu toxic

Studiu: Copiii şi tinerii din Marea Britanie cresc într-un mediu toxic
de M.C.    |    20 Ian 2014   •   09:50
Copiii din Marea Britanie suferă din cauza "mediului toxic" în care cresc. Stress, presiune la şcoală şi în mediul online, sunt doar doi dintre factorii evidenţiaţi de un studiu recent, scrie Daily Mail.
 
Teama de eşec, abuzurile, povara de a fi slab şi a arăta bine, depresia, sunt doar câteva dintre ameninţările pentru tineri.
 
Studiul a fost realizat pe 2.000 de copii, adolescenţi şi tineri, cu vârste cuprinse între 11 şi 25 de ani. Acesta a evidenţiat că că jumătate dintre cei intervievaţi au vizionat materiale pornografice pe internet, iar 40% dintre ei au recunoscut că acest lucru le-a afectat relaţiile cu cei din jur.
 
Aproape jumătate dintre subiecţii studiului au spus că sar peste mese, pentru a nu se îngrăşa. O treime dintre subiecţi au afirmat că nu ştiu cui să se adreseze dacă suferă de depresie sau anxietate.
 
"Este o bombă cu ceas a sănătăţii mentale. În fiecare zi auzim despre climatul toxic fără precedent, în care trăiar copiii şi tineri, într-o cultură online de care nu se pot detaşa" a spus Lucie Russel, directorul YoungMinds, o campanie lansată tocmai pentru a contracara aceste efecte.

×
Subiecte în articol: studiu Marea Britanie tineri copii
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close