Antena 3 CNN Externe Tentativă de asasinat în Bulgaria. Liderul unui partid al etnicilor turci a fost ţinta

Tentativă de asasinat în Bulgaria. Liderul unui partid al etnicilor turci a fost ţinta

Tentativă de asasinat în Bulgaria. Liderul unui partid al etnicilor turci a fost ţinta
Sursa foto: Foto: thesun.co.uk
19 Ian 2013   •   18:47

Un incident şocant s-a petrecut în Bulgaria, unde liderul unui partid al etnicilor turci a fost ţinta unei tentative de asasinat. Un individ a îndreptat pistolul spre politician, însă, spre norocul acestuia, arma s-ar fi blocat. Atacatorul a fost imobilizat rapid de bodyguarzii politicianului, care apoi l-au lovit cu furie. Vă avertizăm, urmează imagini şocante.


Scena şocantă a avut loc la Congresul Mişcării pentru Drepturi şi Libertăţi din Bulgaria, când liderul formaţiunii, Ahmed Dogan, ţinea discursul. Se pare că pistolul s-a blocat tocmai când atacatorul a apăsat pe trăgaci. Politicianul s-a aruncat la podea, ca să-şi salveze viaţa, iar bodyguarzii l-au atacat pe individ.

Mai mulţi agenţi de securitate l-au luat pe sus pe atacator şi l-au scos din sală. A fost predat poliţiştilor, care l-au arestat.

Potrivit presei bulgare, individul are 25 de ani şi ar fi originar din Burgas. Nu e cunoscut, deocamdată, motivul ce l-a împins să pună la cale tentativa de asasinat. Incidentul a fost condamnat de politicienii bulgari.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close