x close

Fii alături de noi!

Tragedia acestei femei frumoase te va impresiona. Vezi cum îşi ducea viaţa cu 5 ani în urmă

de L.D.   •   20 Feb 2012   •   13:55 Comenteaza
Tragedia acestei femei frumoase te va impresiona. Vezi cum îşi ducea viaţa cu 5 ani în urmă 525
dailymail.co.uk
Mama a patru copii a povestit despre calvarul său din timpul unei căsătorii într-o comunitate ortodoxă deosebit de religioasă. Aceasta a spus că a fost ţinută abuziv într-o căsătorie timp de 6 ani.

Pearl Perry Reich, în vârstă de 30 ani, povesteşte că a fost obligată să se căsătorească cu Sinai Meir Sholz, în casa acestuia din Brooklyn, New York, şi că problemele au apărut de la bun început.

Aceasta încă luptă să finalizeze divorţul cu soţul ei, care a fost împotriva ei continuu, spunând că ea s-ar fi purtat necuviincios purtând pantaloni şi având o activitate promiscuă.

Ea îl acuză pe soţul său că a strigat-o "curvă" în faţa copiilor, i-a tăiat o perucă de 4,000 de dolari şi că a ameninţat-o că se joacă cu focul prin încercarea de a părăsi comunitatea ortodoxă.

Dna Reich, care îşi dezvoltă o carieră de model şi actor, spune că soţul ei încearcă să o denigreze prin toate acuzaţiile pe care le aduce, în încercarea de a obţine custodia.

Aceasta a declarat că va continua să crească copiii într-un mediu ortodox, chiar dacă ea nu mai respectă învăţăturile ortodoxe.

Una dintre cele mai mari probleme ale bătăliei dintre cei doi este dacă Dna Reich este sau nu destul de strictă, şi faptul că poartă pantaloni.

"Faptul că mă îmbrăcam în pantaloni, şi că eram mai non-conformistă cu privire la standardele lor nu am făcut-o niciodată în faţa copiilor mei" a scris aceasta într-un mail pentru MailOnline.

Soţul ei, pe care ea îl acuză de abuz fizic şi psihic în timpul căsătoriei, refuză să îi dea acesteia acordul privind divorţul legal şi evreiesc, până ce aceasta nu abandonează custodia copiilor.

După ce a primit un mesaj de ameninţare din partea soţului, ea a solicitat un ordin de restricţie împotriva lui.

Avocaţii soţului au acuzat-o de comportament neadecvat şi pentru faptul că aceasta şi-a sărutat noul prieten în faţa celor 4 copii.

Deoarece dna Reich a renunţat la comunitatea religioasă din care făcea parte, părinţii au renegat-o, fiind foarte singură în timpul calvarului, aceştia întorcându-se împotriva ei.

"Părinţii mei nu m-au lăsat să fac raport la Poliţie pentru abuz, tatăl meu, rabinul, şi familia soţului meu. Părinţii lui au avut o întâlnire cu părinţii mei, făcându-mă curvă şi căţea, ai mei acceptând lucrul acesta.

Plângerile d-nei Reich vin la numai o săptămână după ce o altă femeie care a părăsit viaţa ortodoxă şi-a descris calvarul într-o carte.
Vedere de la ţară - Preluca Nouă, satul cu 15 cimitire

Vedere de la ţară - Preluca Nouă, satul cu 15 cimitire

În inima Maramureşului, toată lumea vine cu mare, cu foarte mare bucurie. Pentru că în sătucul Preluca Nouă, toate-s noi dar vechi sunt toate: şi porţile, şi casele, şi şura sunt decupate din basm. Şi reţeta de caş, şi migala dăltuitorilor în lemn, dar, mai ales, bunul simţ şi ospeţia localnicilor sunt adânc îndrădăcinate în alt timp.

poza

High Tech

Premieră istorică pentru Google. Vestea care confirmă supremaţia telefoanelor mobile

Google a anunțat că, pentru prima oară, peste 50% din căutările efectuate pe motorul său de căutare au fost realizate pe telefonul mobil, depășindu-le pe cele de pe calculator. Prin urmare, telefoanele mobile au...

09 Oct 2015  •  18:05

poza

Show

X FACTOR. Deea, de la "Insula Iubirii", i-a ispitit pe juraţi cu interpretarea ei

X FACTOR. Andreea Ienciu, pe numele ei din buletin - "Deea de la Insula Iubirii", pe numele ştiut de-o ţară întreagă. A căzut în ispită, nu regretă nimic din momentele incendiare din Thailanda, iar acum vrea să...

09 Oct 2015  •  22:48

sati