x close

Fii alături de noi!

Tragedia acestei femei frumoase te va impresiona. Vezi cum îşi ducea viaţa cu 5 ani în urmă

de L.D.   •   20 Feb 2012   •   13:55 Comenteaza
Tragedia acestei femei frumoase te va impresiona. Vezi cum îşi ducea viaţa cu 5 ani în urmă 525
dailymail.co.uk

Mama a patru copii a povestit despre calvarul său din timpul unei căsătorii într-o comunitate ortodoxă deosebit de religioasă. Aceasta a spus că a fost ţinută abuziv într-o căsătorie timp de 6 ani.

Pearl Perry Reich, în vârstă de 30 ani, povesteşte că a fost obligată să se căsătorească cu Sinai Meir Sholz, în casa acestuia din Brooklyn, New York, şi că problemele au apărut de la bun început.

Aceasta încă luptă să finalizeze divorţul cu soţul ei, care a fost împotriva ei continuu, spunând că ea s-ar fi purtat necuviincios purtând pantaloni şi având o activitate promiscuă.

Ea îl acuză pe soţul său că a strigat-o "curvă" în faţa copiilor, i-a tăiat o perucă de 4,000 de dolari şi că a ameninţat-o că se joacă cu focul prin încercarea de a părăsi comunitatea ortodoxă.

Dna Reich, care îşi dezvoltă o carieră de model şi actor, spune că soţul ei încearcă să o denigreze prin toate acuzaţiile pe care le aduce, în încercarea de a obţine custodia.

Aceasta a declarat că va continua să crească copiii într-un mediu ortodox, chiar dacă ea nu mai respectă învăţăturile ortodoxe.

Una dintre cele mai mari probleme ale bătăliei dintre cei doi este dacă Dna Reich este sau nu destul de strictă, şi faptul că poartă pantaloni.

"Faptul că mă îmbrăcam în pantaloni, şi că eram mai non-conformistă cu privire la standardele lor nu am făcut-o niciodată în faţa copiilor mei" a scris aceasta într-un mail pentru MailOnline.

Soţul ei, pe care ea îl acuză de abuz fizic şi psihic în timpul căsătoriei, refuză să îi dea acesteia acordul privind divorţul legal şi evreiesc, până ce aceasta nu abandonează custodia copiilor.

După ce a primit un mesaj de ameninţare din partea soţului, ea a solicitat un ordin de restricţie împotriva lui.

Avocaţii soţului au acuzat-o de comportament neadecvat şi pentru faptul că aceasta şi-a sărutat noul prieten în faţa celor 4 copii.

Deoarece dna Reich a renunţat la comunitatea religioasă din care făcea parte, părinţii au renegat-o, fiind foarte singură în timpul calvarului, aceştia întorcându-se împotriva ei.

"Părinţii mei nu m-au lăsat să fac raport la Poliţie pentru abuz, tatăl meu, rabinul, şi familia soţului meu. Părinţii lui au avut o întâlnire cu părinţii mei, făcându-mă curvă şi căţea, ai mei acceptând lucrul acesta.

Plângerile d-nei Reich vin la numai o săptămână după ce o altă femeie care a părăsit viaţa ortodoxă şi-a descris calvarul într-o carte.

EUR EUR 0.0028 Up 4.4278
USD USD 0.0192 Up 3.3435
CHF CHF -0.0175 Down 3.5668
GBP GBP 0.0278 Up 5.1702
XAU XAU -0.3866 Down 142.2226
JPY JPY 0.0105 Up 3.4044
Meteo

Meteo 19/04/2014

Horoscop

Horoscopul Zilei 19/04/2014

Curs Valutar

Percheziţii la casele de...

poza

Show

Are cu ce! Shia LaBoeuf, dependent de pantalonii care arată ce mascul este

A devenit dependent de aceşti pantaloni maro, dar cel puţin doamnele şi domnişoarele trebuie să recunoască faptul că Shia LaBeouf a ales perfect.

18 Apr 2014  •  17:45

sati