Antena 3 CNN Externe Turiştii bogaţi de pe vasul Costa Concordia ar fi plătit bine, ca să fie primii evacuaţi

Turiştii bogaţi de pe vasul Costa Concordia ar fi plătit bine, ca să fie primii evacuaţi

Turiştii bogaţi de pe vasul Costa Concordia ar fi plătit bine, ca să fie primii evacuaţi
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    26 Ian 2012   •   17:13

Turiştii ruşi bogaţi care se aflau la bordul vasului naufragiat Costa Concordia le-au dat bani mulţi membrilor echipajului, pentru a avea prioritate la urcarea în bărcile de salvare, scrie Daily Mail, în ediţia electronică.

Un locuitor de pe insula Giglio, Franca Anichini, a declarat că primii pasageri care au ajuns la ţărm nu au fost femeile rănite şi copiii, aşa cum se obişnuite, ci bărbaţi şi femei bogaţi care vorbeau limba rusă.

Anchetatorii italieni încearcă acum să obţină declaraţii ale martorilor care au observat cum turiştii est-europeni bogaţi au fost favorizaţi, în timp ce restul pasagerilor au fost lăsaţi să se descurce pe cont propriu în noaptea naufragiului.

Oamenii legii suspectează că membrii echipajului au fost mituiţi de pasagerii bogaţi pentru a urca primi în bărcile de salvare, scena fiind comparată cu cea de pe vasul Titanic, scufundat în Oceanul Atlantic acum 100 de ani.

Bilanţul naufragiului vasului de croazieră Costa Concordia a ajuns la 16 morţi, dar echipele de intervenţie caută în continuare corpurile persoanelor date dispărute.

Vasul de croazieră s-a scufundat în noaptea de 13 spre 14 ianuarie
, la dus de Toscana.

Citeşte şi O tânără care s-a aflat pe vasul de croazieră Concordia este nepoata unei victime de pe naufragiului Titanicului, din 1912.



×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close