Antena 3 CNN Externe Ultima faptă a Papei Francisc a emoţionat un sat întreg. Un alt motiv pentru care toată Italia îl divinizează

Ultima faptă a Papei Francisc a emoţionat un sat întreg. Un alt motiv pentru care toată Italia îl divinizează

Ultima faptă a Papei Francisc a emoţionat un sat întreg. Un alt motiv pentru care toată Italia îl divinizează
25 Iun 2014   •   15:25

Papa Francisc a oprit imediat coloana sa oficială atunci când a observat pe marginea drumului un grup de oameni ce purtau mai multe mesaje, care îi erau adresate.

Pe afişele oamenilor se putea citi: "Bunule Papă, te rugăm să opreşti şi să vezi un înger care te aşteaptă", Te rugăm vino să o binecuvântezi pe micuţa Roberta"

Familia Robertei, o tânără femeie care nu poate respira fără să fie asistata de aparate sau să călătorească distanţe lungi, a sperat să-l determine pe Papa Francisc să le treacă pragul casei.
Suveranul Pontif se întorcea la Vatican după o vizită efectuată la Cassano allo Jonio, acolo unde a condamnat dur faptele comise de mafie.

Dorinţa oamenilor a fost îndeplinită, iar Papa Francisc a coborât din maşină şi a binecuvântat fata cu un sărut pe frunte, după care a dat mâna cu toţi cei prezenţi, chiar şi cu un poliţist din cordonul de ordine al traseului.

Răspunsul familiei nu a întârziat şi după plecarea Papei oamenii au afişat un mesaj de mulţumire la balconul casei.

 

×
Subiecte în articol: Papa Francisc vatican
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close