Antena 3 CNN Externe Un magnat din India şi-a construit o casă de un miliard de dolari

Un magnat din India şi-a construit o casă de un miliard de dolari

Un magnat din India şi-a construit o casă de un miliard de dolari
Sursa foto: Foto: a11news.com
15 Oct 2010   •   21:35

Cum ar fi să locuieşti într-o casă de un miliard de dolari? O singură familie de pe planetă poate da răspunsul, familia celui mai bogat om al Indiei.

Magnatul, soţia lui şi cei doi copii tocmai s-au mutat în locuinţa cu 27 de etaje pe care au construit-o în Mumbai şi în care vor trăi de acum încolo.

Iar în interioarele în care vopseaua nu s-a uscat bine, miroase a lux şi-n cel mai întunecat colţ.

"Căsuţa" care domină acest cartier de lux din Mumbai este dovada că omul de afaceri indian Mukesh Ambani şi familia sa sunt nişte răsfăţaţi ai sorţii. Blocul are 170 de metri înălţime, iar în interior, miliardarul, soţia şi cei doi copii se pot desfăşura pe o suprafaţă de trei mii patru sute de metri pătraţi. Sau se pot rătăci.

Ca să evite aglomeraţia din oraş, cei patru au, pe acoperiş heliport. Iar ca întreg Mumbaiul să le fie la picioare, au dormitoarele la ultimele etaje ale clădirii.

Invitaţii sunt instalaţi să se instaleze câteva etaje mai jos, chiar deasupra piscinei şi a sălii de fitness. Şi, pentru ca proprietarii să nu se plictisească nicio clipă, pot lua unul din cele 9 lifturi până în sala de cinema cu 50 de locuri sau în cea de dans. Iar dacă bat la uşă prea mulţi invitaţi, nu e problemă.

Parcarea poate primi 160 de maşini. Pentru a-şi construi casa, magnatul indian şi-a luat de la gură un miliard din cele 18, cât valorează averea sa.

 

×
Subiecte în articol: India
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close