Antena 3 CNN Externe Un oficial local italian se laudă că l-a bătut pe un român. "Nu îmi este ruşine. Să fie un exemplu şi pentru alţi politicieni!"

Un oficial local italian se laudă că l-a bătut pe un român. "Nu îmi este ruşine. Să fie un exemplu şi pentru alţi politicieni!"

Un oficial local italian se laudă că l-a bătut pe un român. "Nu îmi este ruşine. Să fie un exemplu şi pentru alţi politicieni!"
Sursa foto: Foto: Facebook/ Anthony Hernest Aliano
de S.T.    |    18 Oct 2014   •   19:18

Un membru al Consiliului municipal al oraşului italian Montesilvano, Anthony Aliano, se laudă pe Facebook că i-a aplicat "doi pumni de calitate superioară" unui pieton român care îi lovise maşina cu piciorul.

"Astăzi (vineri - n.red.), în timp ce mergeam spre serviciu, un român cred (aşa părea după limbajul vulgar) îmi traversează strada cu un câine mare care îl trăgea înainte cu viteză, iar el, nereuşind să se sincronizeze cu trecerea mea, îmi trage un şut puternic în maşină", a scris, pe pagina personală de Facebook, Anthony Aliano, consilier municipal în oraşul Montesilvano.

"Morala fabulei: am coborât din maşină şi i-am aplicat doi pumni de calitate superioară", a precizat consilierul municipal, de profesie avocat. "Şi i-am spus: când am fost eu în România cu serviciul (timp de şase luni), m-au tratat rău, deşi am fost respectuos. Noi, în Italia, vă permitem să staţi pe străzi, să furaţi, să comiteţi violuri, infracţiuni, să prostituaţi minori.. Dar istoria se va schimba !!! (...) PS. Acum, să spuneţi că sunt eu rasist!", a adăugat consilierul, potrivit PrimaDaNoi.it.

Italianul a mai scris, reacţionând la un comentariu făcut la mesajul postat, că nu îi este ruşine pentru gestul său.

"L-am lovit cu atâta satisfacţie! Şi nu îmi este ruşine. Să fie un exemplu şi pentru alţi politicieni!".

×
Subiecte în articol: roman bătaie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close