Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană BREXIT. Nigel Farage, primit cu ostilitate în Parlamentul European. ”Tu ce mai cauți aici?”

BREXIT. Nigel Farage, primit cu ostilitate în Parlamentul European. ”Tu ce mai cauți aici?”

BREXIT. Nigel Farage, primit cu ostilitate în Parlamentul European. ”Tu ce mai cauți aici?”
Sursa foto: Foto: Nigel Farage/Brexit
28 Iun 2016   •   16:19

Liderul UKIP din Marea Britanie a avut parte de o primire ostilă astăzi, în ședința Parlamentului European, prima după referendumul istoric în care britanicii au votat pentru ieșirea din UE.

Încă de la început, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avut o replică tranșantă pentru Nigel Farage, în timp ce liderul grupului PPE din Parlamentul European l-a făcut mincinos, scrie The Guardian.

Juncker s-a declarat mâhnit de rezultatul votului din Marea Britanie, însă a subliniat că UE trebuie să respecte alegerea britanicilor.

Când Nigel Farage, care a militat pentru ieșirea din UE, a început să aplaude, Junker și-a întrerupt discursul. "Tu ce cauți aici? Credeam că vrei să ieși...", i-a transmis oficialul european.

Si liderul grupului PPE din Parlamentului European, Manfred Weber, l-a criticat dur pe liderul UKIP, Nigel Farage.

"Dacă ai avea puțină decenta, Nigel Farage, ți-ai cere scuze din partea Marii Britanii pentru că ai mințit. Sa îți fie rușine", a spus el, in plenul Parlamentului European.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close