Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Deutsche Bank avertizează că ar putea părăsi Regatul Unit, dacă britanicii părăsesc UE

Deutsche Bank avertizează că ar putea părăsi Regatul Unit, dacă britanicii părăsesc UE

Deutsche Bank avertizează că ar putea părăsi Regatul Unit, dacă britanicii părăsesc UE
Sursa foto: Foto: prn.fm
19 Mai 2015   •   12:29
Deutsche Bank, care are aproximativ 9.000 de angajaţi în Marea Britanie, a avertizat că poate părăsi Regatul Unit, dacă britanicii ar ieşi din Uniunea Europeană. 
 
Instituţia bancară a organizat un grup de lucru care să calculeze impactul potenţial în business dacă ar face o asemenea mişcare. 
 
Deşi se vorbeşte de mai multe instituţii bancare care ar recurge la acest gest, Deutsche Bank este prima care a confirmat public că ia în calcul varianta. 
 
Conform Deutsche Bank, care este în Marea Britanie din 1873, grupul va trebui să creeze o serie de planuri în acest sens, inclusiv să calculeze care ar fi impactul dacă anumite activităţi ar fi repatriate în Germania. 
 
"Suntem a doua ce mai mare bancă din zona euro, raportat la active. Avem 16 locaţii în Marea Britanie, în comparaţie cu acum cinci ani, când aveam 21, cu aproximativ 9.000 de angajaţi", a explicat un reprezentant al DB, conform Sky News.
 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close