Antena 3 CNN Externe Vicepremierul turc: Explozia de la Ankara a fost provocată de o maşină capcană

Vicepremierul turc: Explozia de la Ankara a fost provocată de o maşină capcană

Vicepremierul turc: Explozia de la Ankara a fost provocată de o maşină capcană
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Sep 2011   •   11:28
UPDATE 13:15. Explozia puternică produsă marţi în centrul oraşului Ankara a fost provocată de un dispozitiv exploziv ascuns într-o maşină, a anunţat vicepremierul turc Bulent Arinc, citat de posturile de televiziune, informează AFP.
   
Arinc a precizat că autorităţile dispun de informaţii potrivit cărora deflagraţia este de origine criminală, au relatat posturile NTV şi CNN-Turk.

Deflagraţia, produsă în cartierul comercial Kizilay, a avariat şase vehicule şi a spart geamurile mai multor clădiri din apropiere, a declarat un corespondent al NTV.
   
Potrivit corespondentului, două persoane au fost ucise, alte trei au fost rănite grav, iar aproximativ zece au suferit răni uşoare.
   
Incendiul a fost controlat rapid, iar poliţia turcă a stabilit un perimetru de securitate în zonă, de teama unei a doua deflagraţii, potrivit NTV.

 


Mai mulţi oameni au fost răniţi în urma unei explozii care a avut loc în urmă cu puţin timp în capitala Turciei, Ankara.

Potrivit presei, în explozie au fost ucişi 2 oameni, în timp ce alţi trei sunt grav răniţi.. Incidentul s-a produs în apropiere de biroul premierului Turciei, Recep Erdogan.

Deflagraţia, care a avut loc în cartierul Kiziliah, a spart geamurile mai multor clădiri din împrejurimi şi a avariat grav şase autoturisme, potrivit unui corespondent al televiziunii NTV.

 


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Biden și Trump au stabilit regulile primei dezbateri televizate
x close