Antena 3 CNN Externe VIDEO! Scenă dramatică de salvare, filmată în aer, la 3 km de sol. Un instructor de paraşutism a devenit eroul Internetului

VIDEO! Scenă dramatică de salvare, filmată în aer, la 3 km de sol. Un instructor de paraşutism a devenit eroul Internetului

VIDEO! Scenă dramatică de salvare, filmată în aer, la 3 km de sol. Un instructor de paraşutism a devenit eroul Internetului
02 Mar 2015   •   20:10

Un instructor de paraşutism din Australia a devenit eroul Internetului, după o scenă dramatică de salvare, filmată în aer, la 3 kilometri de sol. Bărbatul a salvat un paraşutist care leşinase, chiar în timpul saltului. Instructorul l-a prins în ultima clipă şi i-a deschis paraşuta, salvându-l de la moarte sigură. Imaginile fac acum furori în toată lumea.

Întreaga scenă a fost filmată de camera video instalată pe casca instructorului de paraşutism, Sheldon McFarlane. Pentru australian, se anunţa doar un salt de rutină. Dar situaţia s-a complicat alarmant când elevului său i s-a făcut rău şi şi-a pierdut cunoştinţa, la 3 mii de metri înălţime.

Cu un gest brusc, instructorul a încercat, fără succes, să-l prindă pe tânărul care era în cădere liberă. Din fericire, după câteva secunde, cea de-a doua încercare a reuşit. Instructorul a deschis paraşuta elevului, iar acesta şi-a revenit, când mai era doar un kilometru până la sol.

"Primul meu gând după ce mi-am recăpătat cunoştinţa a fost acela de a mă aduna, să văd ce trebuie să fac. Asta a fost prima mea reacţie!", a declarat tânărul care tocmai trecuse pe lângă moarte aproape milimetric.

Tânărul a ajuns în siguranţă pe pământ. Asaltat de televiziuni din toată lumea, salvatorul său a vorbit cu modestie.

Înregistrarea video a teribilului salt a ajuns pe internet. În doar 24 de ore, a strâns peste 3 milioane de vizualizări.







×
Subiecte în articol: salvare
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close