Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin îl laudă pe Donald Trump în fața a peste 1000 de jurnaliști. Reacția magnatului american nu a întârziat

Vladimir Putin îl laudă pe Donald Trump în fața a peste 1000 de jurnaliști. Reacția magnatului american nu a întârziat

Vladimir Putin îl laudă pe Donald Trump în fața a peste 1000 de jurnaliști. Reacția magnatului american nu a întârziat
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
18 Dec 2015   •   16:04

Vladimir Putin îl consideră un om sclipitor și talentat pe principalul candidat al republicanilor la alegerile prezidențiale din SUA, scrie CNN.

Vladimir Putin a declarat recent, la finalul unei conferințe susținute în fața a peste 1000 de jurnaliști, că nu este deranjat de stilul lui Donald Trump și s-a declarat încântat de intenţia acestuia de a îmbunătăţi relaţiile cu Rusia. 

"Este un om sclipitor, plin de talent, fără îndoială. Nu este problema noastră dacă este bun, asta decid americanii”, a spus Vladimir Putin.

Reacția magnatului american nu a întârziat să apară.

”E o mare onoare să fiu complimentat atât de frumos de un om foarte respectat în propria țară și nu numai. Întotdeauna am simțit că Rusia și Statele Unite ar trebui să fie capabile să lucreze bine împreună, pentru înfrângerea terorismului și restaurarea păcii în lume, ca să nu mai vorbim de comerț și toate celelalte beneficii derivate din respect reciproc", a spus Donald Trump.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Donald Trump Rusia
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close