Antena 3 CNN High Tech Amazon atacă iPad Mini. Comparaţia cu Kindle Fire HD dă de pământ cu tableta Apple

Amazon atacă iPad Mini. Comparaţia cu Kindle Fire HD dă de pământ cu tableta Apple

Amazon atacă iPad Mini. Comparaţia cu Kindle Fire HD dă de pământ cu tableta Apple
de N.B.    |    29 Oct 2012   •   12:11

Amazon atacă fără reţinere iPad Mini, produsul Apple care concurează direct cu tableta Kindle Fire HD, lansată de retailerul american în urmă cu aproximativ o lună.

"Mult mai mult pentru mult mai puţin" titrează anunţul postat de Amazon pe pagina principală. Cele două tablete sunt comparate din puctul de vedere al specificaţiilor tehnice, care, pe lângă faptul că sunt mai bune la Kindle Fire HD, sunt completate de o diferenţă importantă de preţ.

Comparată cu iPad Mini, Kindle Fire HD are un display mai bun, high-definition, cu 216 ppi (pixeli per inch), faţă de doar 163 la tableta Apple. Kindle are capacitatea de a rula filme HD sau streaming TV, iPad Mini nu dispune de această capacitate. Kindle este dotată cu două difuzoare stereo, iPad Mini, un singur difuzor mono.

Cu vânzătile PC-urilor în continuăr scădere, piaţa de tablete PC este una dintre cele mai ofertante pentru producători. Dominată de Apple după lansarea iPad, Google Nexus 7 şi Kindle Fire au creat o nişă pentru tabletele mai mici (ecran de 7 inchi, faţă de cel de 10 de pe iPad), pe care încearcă să o păstreze, în ciuda lansării iPad Mini.

×
Subiecte în articol: Amazon
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close