Antena 3 CNN High Tech Atac INFORMATIC la una din cele mai mari companii de telefonie mobilă. DATELE PERSONALE a milioane de CLIENŢI, furate

Atac INFORMATIC la una din cele mai mari companii de telefonie mobilă. DATELE PERSONALE a milioane de CLIENŢI, furate

Atac INFORMATIC la una din cele mai mari companii de telefonie mobilă. DATELE PERSONALE a milioane de CLIENŢI, furate
de O.P.    |    08 Mai 2014   •   06:41

Cel mai mare operator de telecomunicații francez Orange a devenit din nou victimă a unui atac informatic. Hackerii au furat datele personale a mai mult de un milion de abonați, inclusiv nume, adrese de e-mail și numere de telefon, potrivit IncomeMagazine .

Atacul în sine a avut loc pe 18 aprilie, dar compania a tinut secret incidentul, anuntand abia pe 6 mai cele intamplate. În total, in urma atacului informatic au fost furate datele a 1,3 milioane de clienți ai operatorului.

Toti acestia au fost notificati de companie si avertizati ca orice eventuala solicitare de informații confidențiale, inclusiv numerele de conturi bancare și parolele pentru conturi, nu au nicio legatura cu Orange.

Operatorul telecom sustine ca a luat măsurile necesare pentru a remedia problemele tehnice care au permis hackerilor să obțină datele personale ale abonaților și ca va preveni pe viitor accesul neautorizat la astfel de informații.

×
Subiecte în articol: hackeri atac informatic
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close