x close

Fii alături de noi!

Cele 3 tehnologii spectaculoase cu care ar putea fi înzestrat Iphone 7

de D.G.   •   08 Ian 2016   •   23:35
Cele 3 tehnologii spectaculoase cu care ar putea fi înzestrat Iphone 7 817
foto: fixabay.com
Cei de la Apple și-au pierdut abilitatea de a ascunde detaliile aferente noilor telefoane înainte de lansarea oficială, iar iPhone 7 nu este o excepție de la regulă.
În toamna acestui an, ca de fiecare dată, vom avea parte de noi smartphone-uri create de Apple. Cel mai probabil, vom vorbi la momentul respectiv despre iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Nu de alta, dar șansele să nu se respecte nomenclatorul adoptat la lansarea iPhone 6 sunt inexistente, scrie playtech.ro.

Deși mai sunt câteva luni până la lansarea oficială a unor noi iPhone-uri, majoritatea specificațiilor au început deja să circule online. Cele mai interesante dintre ele întruchipează schimbările radicale față de ceea ce am văzut de la Apple în trecut. În definitiv, un procesor mult mai performant și o cameră mai bună sunt previzibile. Suntem curioși în schimb dacă oficialii gigantului din Cupertino vor adopta tehnologii revoluționare, menite să atragă și mai mulți utilizatori din curtea Samsung.

Conform unui nou raport publicat recent de Fast Company, iPhone 7 s-ar putea să nu mai fie considerat un upgrade incremental, cum s-a întâmplat cu iPhone 6S. În schimb, iPhone 7 s-ar putea numără printre singurele smartphone-uri ce nu vor mai integra o mufă de căști. În schimb, cei care nu vor dori să adopte căști Bluetooth, ce se pare că vor fi incluse în pachet, vor putea profita de o calitate mult mai bună a semnalului audio folosind o pereche de căști conectate la interfața Lightning.

În plus, același port s-ar putea să facă o treabă foarte bună când vine vorba de anularea zgomotului de fond, atât în timpul audiției de muzică, cât și în timpul apelurilor vocale. Dacă nu vor include căști Bluetooth în cutie, sunt șanse mari ca într-un astfel de scenariu, cei de la Apple să ofere căști Lightning sau să comercializeze un astfel de produs.

Tot mai multe surse apropiate de giganții responsabil de producția în masă a noilor terminale confirmă faptul că iPhone 7 ar putea fi rezistent la apă, iar acea informație este coroborată și de Fast Company. O altă funcție atrăgătoare ar fi încărcarea wireless, în contextul în care ați ocupa portul Lightning cu o pereche de căști, adoptarea standardului Qi v-ar ajuta să vă și încărcați telefonul în timpul audiției. Nu este exclusă nici crearea unui standard propriu de încărcare wireless.

poza

Show

Vești triste de la Andreea Bălan: „A trebuit să anulăm totul!”

Andreea Bălan confirmă informațiile vehiculate de presă în ultima perioadă: sarcina de opt luni îi dă mari bătăi de cap și medicii i-au interzis să mai urce pe scenă. Andreea Bălan are de ales...

27 Aug 2016  •  14:53

sati