Antena 3 CNN Life Știinţă Informaţia BOMBĂ pe care cercetătorii au lansat-o înainte de Paşte. Nimeni nu a mai spus asta până acum

Informaţia BOMBĂ pe care cercetătorii au lansat-o înainte de Paşte. Nimeni nu a mai spus asta până acum

Informaţia BOMBĂ pe care cercetătorii au lansat-o înainte de Paşte. Nimeni nu a mai spus asta până acum
de O.P.    |    24 Apr 2013   •   09:20

Lumea oamenilor de ştiinţă freamătă de când geneticienii au lansat informaţia conform căreia primele forme de viaţă de pe Terra au venit din cosmos, nefiind create de o forţă divină. Mai mult, vârsta lor ar fi dublă faţă de cea a planetei Pământ.

Alexei Sharov de la National Institute of Ageing din Baltimore şi de Richard Gordon de la Gulf Specimen Marine Laboratory din Florida au folosit, pentru a-şi susţine teoria, "Legea lui Moore".



Afirmaţiile lansate de aceşti doi oameni de ştiinţă vin în sprijinul crezului general al cercetătorilor conform căruia lumea poate fi creată doar cu ajutorul legilor fizicii, fără intervenţia vreunei puteri supreme, scrie Technology Review.

Pâmântul a fost de fapt "contaminat" cu bacterii care au ajuns din spaţiu pe planeta noastră, acest lucru ar fi una din ipotezele care explică apariţia vieţii înainte de "naşterea" Terrei.

Această informaţie a generat tot felul de controverse, iar forum-urile creştine consideră această teorie ca fiind o blasfemie.



×
Subiecte în articol: crestinism
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close