Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Știai? Acestea sunt obiceiurile proaste ale fiecărei zodii în parte

HOROSCOP. Știai? Acestea sunt obiceiurile proaste ale fiecărei zodii în parte

HOROSCOP. Știai? Acestea sunt obiceiurile proaste ale fiecărei zodii în parte
Sursa foto: foto: Pixabay.com
26 Apr 2018   •   09:48

Fiecare dintre noi este conștient că nu este perfect și că ar mai putea lucra puțin la propria persoană pentru a aduce mici îmbunătățiri din unele privințe. Află care sunt obiceiurile proaste pe care ai tendința să le repeți și încearcă să scapi de ele!

Berbec

Tinzi să exagerezi cu săritul în ajutorul altora, iar uneori te suprasoliciți și tragi de tine mult prea mult. Mai lasă să se ofere și alții și nu încerca să preiei toată munca sau responsabilitățile asupra ta, altfel starea ta de sănătate va avea de suferit.

Taur

Uneori alegi cele mai nesănătoase preparate și ai obiceiul să mănânci mai mult decât ai nevoie. Încearcă să te limitezi și nu mai face alegeri nesănătoase, chiar dacă ești pe fugă, acest lucru nu te va ajuta deloc și va atrage o serie de afecțiuni destul de nasoale.

Gemeni

Atunci când dai de ceva ce îți place foarte mult, nu mai poți să te oprești. Ar trebui să ai grijă deoarece ai putea dezvolta unele obsesii pentru anumite lucruri care nu sunt tocmai bune pentru tine, o voință slabă nu te va duce într-un loc bun!

Continuarea, pe Yve.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close