Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Top 3 zodii de fustangii

HOROSCOP. Top 3 zodii de fustangii

HOROSCOP. Top 3 zodii de fustangii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
24 Apr 2018   •   12:08

Pot fi recunoscuți la orice petrecere sau în orice încăpere cu multe femei: se perindă discret prin fața întregii suflări feminine, din care încearcă să seducă un număr cât mai mare de „exemplare”.

Pe lângă abilitățile pe care le-au dezvoltat în materie de seducție, acest tip de bărbați sunt ajutați și de informația „moștenită” de la semnul lor zodiacal.

Iată care sunt bărbații „vânători” ai zodiacului, potrivit Unica.

Gemeni

Hedonist până în măduva oaselor, reprezentantul zodiei Gemeni nu pierde timpul niciodată. Trebuie să experimenteze cât mai multe senzații, variate, intense sau neplăcute. Nu contează, s-a născut să fie unul dintre cei mai mari prădători ai „junglei”. Umorul, aparenta empatie și motivarea sunt lucrurile care îl fac pe Gemeni să nu plece acasă niciodată singuri.

Leu

Nu poate accepta un „nu” din partea nimănui, cu atât mai puțin din partea unei femei. Este masculul alfa al zodiacului, cel care reușește tot ceea ce-și propune. El face acest lucru nu din dorința de a experimenta, ci din dorința de a fi iubit de cât mai multe femei: le are la degetul mic de îndată ce și-a îndreptat privirea către ele.

Scorpion

Un alt bărbat împătimit al acestui sport este Scorpionul. Nativul acestei zodii iese la vânătoare de amorul artei. Înșală din „principiu”, iar faptul că este iubit de femei vine ca o confirmare a statutului său de … mascul. Jocul lui este simplu: își etalează atuurile fizice nonșalant și profită de gustul său pentru modă ca să agațe.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close