Antena 3 CNN Horoscop Parapsihologul Lidia Fecioru, despre inducerea sinuciderii în cazul Condrea

Parapsihologul Lidia Fecioru, despre inducerea sinuciderii în cazul Condrea

Parapsihologul Lidia Fecioru, despre inducerea sinuciderii în cazul Condrea
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    24 Mai 2016   •   20:32

Ipoteza sinuciderii încă planează asupra fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea, iar parapsihologii spun că astfel de gesturi pot fi chiar induse oamenilor.

”Ideea sinuciderii se poate induce și se folosește la nivel înalt, nu pentru oamenii simpli”, a spus Lidia Fecioru, parapsiholog, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Întrebată în cât timp îi poate fi indusă unui om ideea sinuciderii, parapsihologul a spus că depinde ”de cât e puternic este cel care lucrează”.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Ne-a mințit Guvernul cu testele dezinfectanților diluați? ICECHIM ar fi refuzat să facă analizele Hexi, ca să nu-și păteze imaginea

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close