Antena 3 CNN Actualitate Cultură Compozitorul şi pianistul Bogdan Ota în concert la Bucureşti. DAY OF WRATH ”Revelaţia” - 14, 15 iunie 2013, Cinema Patria

Compozitorul şi pianistul Bogdan Ota în concert la Bucureşti. DAY OF WRATH ”Revelaţia” - 14, 15 iunie 2013, Cinema Patria

Compozitorul şi pianistul Bogdan Ota în concert la Bucureşti. DAY OF WRATH ”Revelaţia” - 14, 15 iunie 2013, Cinema Patria
de S.T.    |    24 Mai 2013   •   13:56

Nu există accidente, ci doar căi de urmat” – Bogdan Ota

DAY OF WRATH „Revelația” - un spectacol total de sunet, lumini și efecte speciale semnat Bogdan Ota, va  avea loc în zilele de 14 și 15 iunie, ora 20:00, la Cinema Patria București.


DAY OF WRATH ”Revelația” s-a născut dintr-o viziune artistică de excepție, la baza căreia se găsește întâlnirea splendidă dintre mai multe arte: muzică, balet modern și imagine vizuală (proiecție de videoclip). Spectacolul propune o viziune constructivă asupra conceptului biblic și asociază Revelația / Apocalipsa cu reconcilierea, iertarea, renașterea, salvarea, un nou început, speranța și recompensa divină. Distrugerea simbolică a vechilor principii ale omenirii face posibilă  reconstruirea acesteia pe noi temelii, de justiție și echitate, iar Revelația reprezintă exact momentul declanșator al unei etape de progres spiritual.

Bogdan Ota va promova la București, pe 14 si 15 iunie, albumul ”Day of Wrath”, împreună cu Nordic Sonata Orchestra care îl acompaniază pe artist în concertele și performance-urile sale. Primul concert din acest turneu a avut loc în februarie în Cluj, pe scena Operei Naționale și s-a bucurat de o reacție copleșitoare din partea publicului (sold-out în timp record). În luna martie artistul a concertat în Perth, West Australia, la Mandurah Performing Arts Center, iar în luna iulie va reveni pe continental australian pentru alte două concerte, urmând apoi să plece în SUA, unde fanii îl așteaptă cu nerăbdare.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universității de Arte ”George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competiția ”Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.


În 2012 artistul lansează proiectul de New Age Symphonic ”Nordic Sonata Orchestra” și primul său album intitulat „DAY OF WRATH”, produs de casa de discuri Electrecord. Tot în același an are loc lansarea cărţii "Bogdan Ota şi pianul care apropie Cerul", scrisă de către jurnalistul Constantin Ivaneș, alias Sergiu Alex. 

De altfel, încadrarea artistului în genul New Age Symphonic îi aparține lui Constantin Ivaneș, realizatorul emisiunii ”Incursiuni de meloman” la Radio Cluj, cel mai autorizat critic și comentator în materie de New Age Music din țară, cronicar activ și foarte apreciat la Zone Music Reporter (SUA).

Un moment important în cariera artistului este înființarea Bogdan Ota Management, cu sediul in New York. Entitatea a fost creată la inițiativa unui mare fan al artistului, Robert Diaz, un om de afaceri american, care a devenit și managerul lui. Acesta a decis să-l ajute pe compozitorul român astfel încât numele și talentul lui să fie recunoscute la nivel mondial. Obiectivele echipei sunt: Hollywood, Broadway si jocurile video în care muzica de tipul celei pe care Bogdan Ota o compune câștigă din ce în ce mai mult teren.



Prețurile biletelor:
VIP1 – 200 lei (include accesul la VIP Lounge înainte și după concert unde va avea loc un cocktail)
VIP2 – 160 lei (include accesul la VIP Lounge înainte și după concert unde va avea loc un cocktail)
CAT I – 135 lei
CAT II – 100 lei
CAT III – 60 lei
Biletele se găsesc pe www.BogdanOta.com si pe site-urile de bilete: www.myticket.ro,  www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro.

Pentru mai multe detalii despre activitatea artistului vizitați:

www.BogdanOta.com

www.facebook.com/BogdanOtaOfficial

http://www.youtube.com/user/BogdanOta

https://twitter.com/BogdanOta

 




×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close