Antena 3 CNN Timp liber Fun Să fie şi acesta unul din motivele pentru care nu au luat BAC-ul? Ce ţinute au purtat elevii la balul de absolvire

Să fie şi acesta unul din motivele pentru care nu au luat BAC-ul? Ce ţinute au purtat elevii la balul de absolvire

Să fie şi acesta unul din motivele pentru care nu au luat BAC-ul? Ce ţinute au purtat elevii la balul de absolvire
de O.P.    |    13 Iul 2012   •   09:49

Întotdeauna mi s-a părut exagerată sintagma: "Pe vremea mea....". Poate şi pentru că au fost părinţii primii care mi-au spus-o, fiind urmată de exemplul experienţei lor.

Dar acum, uitându-ma în spate şi privind şi ceea ce se întâmplă acum în şcolile de la noi, pot spune şi eu: "Pe vremea mea...". Imi amintesc că în şcoala generală mergeam la şcoală cu pantaloni tricotaţi de bunica, iar atunci când primeam hainele purtate de sora mea mai mare era mare bucurie.

Am primit primul telefon mobil în clasa a XI-a, la liceu şi ca bani de buzunar, niciodată nu primeam mai mult de câţiva leuţi pentru a ne cumpăra ceva de mâncare de la chioşcul din curtea şcolii.

Chiar mergeam la şcoală pentru a învăţa, iar atunci când veneam cu lecţia neştiută, nu mai puteam de ruşine, atunci când profesorul ne scotea în faţa clasei.

Acum este o adevărată ruşine tot ceea ce se întâmplă în şcolile şi liceele de la noi, iar rezultatele de la examenul de BAC şi evaluarea naţională au demonstrat din plin acest lucru. 

Unii spun că din cauza camerelor de supraveghere au fost aceste rezultate, însă cred că nici elevii nu s-au spetit să înveţe prea mult. Iată că într-un domeniu ar putea fi chiar olimpici: distracţia.

Iată cum s-au îmbrăcat elevii din Rusia la balul de absolvire al liceului.





×
Subiecte în articol: examen bacalaureat
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close