Antena 3 CNN Show Showbiz "Facem sex ca doi maratonişti din Kenya". Monologul vaginului, oferit de Olivia Wilde

"Facem sex ca doi maratonişti din Kenya". Monologul vaginului, oferit de Olivia Wilde

"Facem sex ca doi maratonişti din Kenya". Monologul vaginului, oferit de Olivia Wilde
Sursa foto: Foto: AFP / Mediafax
de S.T.    |    11 Oct 2012   •   12:40

Actriţa Olivia Wilde şi-a manifestat susţinerea faţă de legalizarea prostituţiei printr-un monolog despre vaginul său, botezat "Olivia Land", scrie Vulture.com.

Olivia a fost invitată, de către revista Glamour, să susţină un monolog la Joe's Pub. Actriţa a dezvăluit publicului că în momentul în care prima ei căsătorie s-a terminat, ea a simţit că "vaginul i-a murit".

"S-a stins. Şi poţi să-ţi minţi rudele adunate la cina de Crăciun că totul este în regulă. Dar nu poţi să-ţi minţi vaginul", a spus Olivia.

Actriţa are însă şi o veste bună. L-a întâlnit pe actorul Jason Sudeikis, iar acum este fericită. Şi ea, dar şi vaginul ei! Olivia nu se sfieşte şi spune în gura mare că ea şi Jason "fac sex ca doi maratonişti din Kenya".

La Joe's Pub, Olivia Wilde (cunoscută publicului din serialul "House M.D."- n.r.) şi-a exprimat părerea vizavi de legalizarea prostituţiei.

"Aş vrea să se legalizeze prostituţia. Angajarea unui lucrător în industria sexului în Olivia Land ar fi o afacere simplă, igienică şi ieftina, la fel ca o pedichiură. (...) În Olivia Land, străzile sunt pavate cu ciocolată amăruie şi toţi oamenii sunt lipsiţi de păr şi crampe menstruale".

Vezi AICI ce mai spune Olivia despre "Olivia Land"...vaginul ei.

×
Subiecte în articol: prostitutie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close