Antena 3 CNN Show Showbiz Mesajul ŞOCANT postat de Paris Jackson înainte de a încerca să se SINUCIDĂ: "Toate problemele mele păreau să fi dispărut"

Mesajul ŞOCANT postat de Paris Jackson înainte de a încerca să se SINUCIDĂ: "Toate problemele mele păreau să fi dispărut"

Mesajul ŞOCANT postat de Paris Jackson înainte de a încerca să se SINUCIDĂ: "Toate problemele mele păreau să fi dispărut"
de O.P.    |    06 Iun 2013   •   06:29

Fiica lui Michael Jackson a fost spitalizată de urgenţă după ce a încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa la numai 15 ani!  Presa americană scrie că Paris Jackson ar fi luat o mare cantitate de tranchilizante şi a încercat să-şi taie vinele cu un satâr. Acum, ea este în afara oricărui pericol, dar rămâne sub supravegherea psihiatrilor.


Surse apropiate de familia Jackson spun că adolescenta a sunat, chiar ea, la un serviciu de ajutor pentru sinucigaşi. Persoana care i-a răspuns şi-a dat seama că situaţia este gravă şi a alertat poliţia. Paris a fost luată cu ambulanţa şi dusă la spital.

Un comunicat semnat de bunica lui Paris afirmă că fata se simte bine, primeşte tratamentul adecvat şi cere să i se respecte intimitatea. Zvonul că Paris Jackson ar suferi de depresie circula mai demult şi a fost întărit, marţi, de un mesaj neobişnuit al său, pe Twitter: "Ieri, toate problemele mele păreau să fi dispărut, dar acum au revenit şi se pare că vor rămâne".



Şi tot Paris îşi exprima, mai demult, admiraţia pentru un sinucigaş celebru, Kurt Cobain, într-un mesaj postat chiar de ea pe internet: "Kurt Cobain este Iisus Hristos!!!".

Se spune că Paris a mai încercat să-şi pună capăt vieţii, dar actuala tentativă este mult mai serioasă. Site-ul de mondenităţi TMZ susţine că ea a făcut o criză după ce i s-a interzis să meargă la un concert al lui Marilyn Manson.

Paris Jackson urma să debuteze, în curând, în cinematografie, într-un film al cărui regizor o descria ca "o tânără actriţă plină de viaţă".

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close