Antena 3 CNN Show Showbiz Viorel Cataramă spune adio burlăciei. Omul de afaceri se căsătoreşte cu medicul estetician Adina Alberts

Viorel Cataramă spune adio burlăciei. Omul de afaceri se căsătoreşte cu medicul estetician Adina Alberts

Viorel Cataramă spune adio burlăciei. Omul de afaceri se căsătoreşte cu medicul estetician Adina Alberts
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    22 Iun 2013   •   13:22

Viorel Cataramă spune astazi adio burlăciei. Cunoscutul om de afaceri se căsătoreşte cu medicul estetician, Adina Alberts, după o relaţie de aproape trei ani.

Circa 100 de invitaţi le vor fi alături la marele eveniment. La reşedinţa din Snagov a omului de afaceri, unde va avea loc nunta, se fac ultimele pregătiri. Într-un moment de răgaz, Viorel Cataramă şi Adina Alberts au dezvăluit, în exclusivitate pentru Observator, câteva detalii din culise. 

Inelul de logodnă a ajuns pe mâna miresei la doar două luni de relaţie. Cum niciunul dintre ei nu e la prima căsătorie, cei doi nu s-au grăbit cu nunta. 
 
Rochia de mireasă este ivoire şi a fost ţinută departe de ochii mirelui.

Cununia va fi oficiată pe pontonul de lângă lac, sub privirile celor peste 100 de invitaţi.
 
Meniul, ales cu grijă de cei doi, include fructe de mare, miel gătit în stil franţuzesc, brânzeturi şi multe feluri de vin, unele din colecţia proprie, dar e loc şi pentru preparate tradiţionale. 
 
Atmofera la nunta celor doi va fi întreţinută de Horia Moculescu, Petre Geambaşu, corul Operei Române şi o formaţie de muzică populară.
 

×
Subiecte în articol: Viorel Catarama nunta
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close