Antena 3 CNN Show Tabloid Stă în LIMBĂ după politică. "Ţelul meu în viaţă este să ajung ca Elena Udrea". La ce capitol îl CONSILIAZĂ domnişoara pe deputatul Mircea Dolha?!

Stă în LIMBĂ după politică. "Ţelul meu în viaţă este să ajung ca Elena Udrea". La ce capitol îl CONSILIAZĂ domnişoara pe deputatul Mircea Dolha?!

Stă în LIMBĂ după politică. "Ţelul meu în viaţă este să ajung ca Elena Udrea". La ce capitol îl CONSILIAZĂ domnişoara pe deputatul Mircea Dolha?!
de O.P.    |    13 Noi 2013   •   06:44

Deputatul Mircea Dolha are o consilieră total lipsită de inhibiţii. Tânăra a postat pe internet fotografii în ipostaze sexy şi spune pe pagina sa de socializare că în felul acesta va ajunge celebră precum Elena Udrea.

O altă numire controversată s-a făcut şi la Ministerul Afacerilor Externe. Denisa Ariton, un fotomodel de 26 de ani. Fata este mai degrabă cunoscută pentru apariţiile în "Liga Sexy" sau la emisiunea "În Puii Mei", unde nu este nevoie de experienţă în domeniul administrativ.

Consiliera deputatului Mircea Dolha pare expertă la sărutat.... femei, după fotografiile pe care singură le-a postat pe internet. În club, acasă sau la piscină, tânăra s-a pozat numai în ipostaze sexy.



Tânăra consileră pare că nu se gândeşte nicio clipă că i-ar putea afecta imaginea deputatului care a angajat-o. Din contră, spune că aşa a pornit în politică şi Elena Udrea. Mircea Dolha, şeful tinerei, a declarat mai demult că relaţiile între persoane de acelasi sex reprezintă o anomalie a societăţii. Acum, fiind vorba de consiliera sa, e mai indulgent.



Până la urmă, tânăra şi-a şters profilul. Au dispărut şi pozele incitante şi mesajul de apreciere la adresa Elenei Udrea, cu care ar vrea să se compare.



O altă tânără care s-a făcut remarcată prin apariţii sexy la televizor a fost angajată zilele acestea la Ministerul Afacerilor Externe. Denisa Ariton, în vârstă de 26 de ani, a fost detaşată la Institutul pentru Românii de Pretutindeni „Eudoxiu Hurmuzachi". Fata este cunoscută însă pentru apariţiile în "Liga Sexy" sau la emisiunea "În Puii Mei" şi nu are experienţă în domeniul în care activează acum. În CV-ul care a recomandat-o pentru postul de referent, este specificată experienţa ca fotomodel în pictoriale sexy, model pentru o firmă de lenjerie intimă şi ghid turistic de-o vară. Presa a scris că va primi mai mulţi bani decât primea fostul director executiv al Institutului: aproximativ 3000 de lei. Institutul, aflat în subordinea Ministerului de Externe, nu a confirmat suma, dar a precizat într-un comunicat că salariul tinerei a fost stabilit după cea mai favorabilă grilă.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close