Antena 3 CNN Life Oameni Asta înseamnă să fii om. "Era absolut normal să am grijă de ea"

Asta înseamnă să fii om. "Era absolut normal să am grijă de ea"

Asta înseamnă să fii om. "Era absolut normal să am grijă de ea"
Sursa foto: Foto: YouTube
23 Iul 2014   •   09:44

O tânără de 24 de ani din China a impresionat întreaga lume prin modul în care are grijă de bunica ei. Fata o ia pe bătrână în fiecare zi la serviciu cu ea. Când bunica de 88 de ani este prea obosită pentru a merge pe jos, Huang Lihua a cară pur şi simplu în spate.

Când era mică, povesteşte fata, părinţii ei nu puteau avea grijă de ea din cauza serviciului, aşa că a crescut alături de bunica ei, într-o regiune rurală.

"Perioada în care am locuit cu bunica mea a fost cea mai fericită”, povesteşte Huang Lihua. „Îmi amintesc că bunica mă lua cu ea peste tot, nu mă lăsa niciodată acasă. Nu mi-am dorit niciodată mai mult. Îmi făcea mereu mâncare bună şi mă simţeam iubită”, mai spune tânăra de 24 de ani.

Când a împlinit vârsta pentru a merge la şcoală, fata s-a întors la oraş. La finalizarea studiilor, şi-a deschis un restaurant.

Am tot ce îmi doresc. Un prieten pe care îl iubesc foarte mult şi o afacere care merge bine. Aşa că era absolut normal să mă gândesc şi la bunica mea care m-a ajutat atât de mult când eram mică”, spune Huang Lihua citată de Daily Mail.

×
Subiecte în articol: bunica
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close