Antena 3 CNN Life Oameni Călător în jurul Europei. N-are un ban în buzunar şi singurul lui companion e un câine, dar nu-i pasă. E liber

Călător în jurul Europei. N-are un ban în buzunar şi singurul lui companion e un câine, dar nu-i pasă. E liber

Călător în jurul Europei. N-are un ban în buzunar şi singurul lui companion e un câine, dar nu-i pasă. E liber
Sursa foto: Foto: Antena 1
04 Sep 2012   •   14:43

Fără nici un ban în buzunar a plecat să colinde lumea şi a ajuns tocmai la Ploieşti. Este aventura unui neamţ de 48 de ani, care a renunţat la casă şi avere iar acum duce o viaţă de nomad. Însoţit de căţelul său, vrea să viziteze 20 de ţări. În România s-a simţit cel mai bine. Oamenii de bună-credinţă i-au oferit bani şi mâncare şi drept răsplată pentru asta el şi-a tatuat harta ţării, în culorile drapelului nostru.

Îşi spune Asterix. Evident, după personajul său de film preferat. Şi are o poveste demnă de un roman de aventuri. Acum 4 ani s-a despărţit de soţie. A vândut tot şi şi-a luat lumea-n cap. Pe bicicletă a început să colinde Europa-n lung şi-n lat. Iar acum a ajuns în România.



"Nu sunt bărbierit, nu fac duş în fiecare zi, dorm pe drum dar singura mea regulă este: "Respectă pe toată lumea!" şi de aceea păstrez acest tatuaj" explică Michele Bench.

Păstrează câte o amintire din fiecare ţară pe unde a trecut. Pe caţelul "Tunet", cel mai bun prieten al său, l-a adoptat din Grecia. De-atunci, nu s-au mai despărţit. Iar împreună atrag toate privirile.



Cu doar câteva bancnote în buzunar, a străbătut până acum 8 ţări şi mai are 12. Ajuns la destinaţie, în Islanda, vrea să scrie o carte despre aventurile lui. Şi nu au fost deloc puţine.


×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close