Antena 3 CNN Life Oameni Scrisoarea care pune la grea încercare cuvântul "tată". „Dacă nu vei participa la înmormântarea mea, prietenii şi familia mea vor înţelege”

Scrisoarea care pune la grea încercare cuvântul "tată". „Dacă nu vei participa la înmormântarea mea, prietenii şi familia mea vor înţelege”

Scrisoarea care pune la grea încercare cuvântul "tată". „Dacă nu vei participa la înmormântarea mea, prietenii şi familia mea vor înţelege”
Sursa foto: Foto: swallowfood.com
08 Aug 2012   •   11:11
O scrisoare impresionantă, scrisă de un tată pentru fiul lui care tocmai îi mărturisise că este homosexual, a devenit viral pe internet.

Mesajul a fost postat sub forma unei poze pe Reddit, răspândindu-se apoi cu rapiditate pe reţelele de socializare.

Scrisoarea îi este adresată unui tânăr cu numele James şi conţine următoarele fraze:

Sper că nu te aşteptai să primeşti binecuvântarea mea pentru stilul degradant de viaţă pe care ţi l-ai ales”.

Ai făcut o alegere greşită. Dumnezeu nu a intenţionat să existe acest stil de viaţă nenatural.”

Dacă alegi să nu participi la înmormântarea mea, prietenii şi familia mea vor înţelege”.

Persoana care a postat scrisoarea pe Reddit a recunoscut ulterior că el este protagonistul întâmplării. Scrisoarea a fost redactată în urmă cu cinci ani, după ce tânărul a recunoscut în faţa tatălui său că este homosexual.

Nu m-am drogat niciodată, am fost un elev exemplar, un copil ascultător. Nu am pus alcool în gură până la 22 de ani şi nu am primit nici o amendă în toată viaţa mea. Dar se pare că sunt „demn” de acest act de ură şi laşitate”, mărturiseşte tânărul.

Răspunsurile internauţilor au fost impresionante. „Sper din tot sufletul că, într-o bună zi, va putea să îşi dea seama cât de mult a greşit. Numai aşa va putea să obţină iertarea", a spus un internaut referitor la tatăl neînţelegător.

Nu cred că „tată” este apelativul potrivit pentru acest bărbat”, spune un alt internaut.


 


 

×
Subiecte în articol: scrisoare tata gay
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close